Slechts 4 op de 10 organisaties is bezig met GDPR in Vlaanderen.

GDPRenquête.png

Zes maanden voor de deadline van de Europese GDPR wetgeving blijkt uit een bevraging bij kleine- en middelgrote ondernemingen,  scholen en non-profit organisaties dat meer dan 59% nog niet gestart is om zijn organisatie te aligneren met de GDPR wetgeving. De enquête uitgevoerd door PerfICTion, een Belgisch platform van ICT experten, bevestigt haar eerdere stelling dat dit type van organisaties vooral nood heeft aan duidelijke informatie, stappenplannen, templates van de verplichte registers en voorbeeld documenten. PerfICTion en haar regionale partners stelden de laatste 6 maanden een GDPR toolkit samen en stelt deze gratis ter beschikking voor organisaties en bedrijven. U kan deze informatie, templates en documenten verkrijgen door u in te schrijven op de Website www.gdpr-dossier.org

 

Geef een reactie