Privacycommissie publiceert GDPR basisdocument voor kmo’s

Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacywetgeving (AVG) in werking. De Privacycommissie wil kleine en middelgrote ondernemingen informeren en bijstaan om deze nieuwe wetgeving te implementeren en heeft daarom een basisdocument uitgewerkt specifiek voor KMO’s. Dit document wil in vogelvlucht een overzicht geven van de voornaamste rechten en plichten die voortvloeien uit de AVG en die relevant zijn voor KMO’s.

PerfICTion werkte mee aan de totstandkoming van deze folder en deelt deze dan ook graag met u. In combinatie met onze kosteloze GDPR toolkit vormt het een goede basis om uw organisatie alsnog tijdig in orde te brengen met de Europese GDPR verordening.

GDPR Basisdocument KMO Privacycommissie 14-3-2018NL

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: